playa

playa

" Es de locos pensar que algo va a cambiar, si seguimos haciendo lo mismo"

A. Einstein

La nostra missió

El principal objectiu de l’associació, és donar formació sense cap tipus de barrera a persones que tinguin l’interès i la motivació de realitzar-la. En la situació actual social i econòmica, moltes persones es veuen abocades al fracàs i la desmotivació donat el col·lapse de l’administració per facilitar suport a persones amb mancances d’algunes habilitats o competències bàsiques.

La nostra formació vol ser realitzada amb la complicitat i suport necessari per fer recuperar l’autoestima i l’autoconcepte de la persona per poder afrontar-se a la complexitat del món actual tant canviant. Els programes de formació es desenvoluparan a un preu social reduït i amb un tant per cent per grup gratuït per persones sense recursos.

Principalment la formació inicial que l’associació vol facilitar és la de Alfabetització Digital, Orientació Laboral i Desenvolupament Personal.
En el context actual de la Societat de la Informació, cada vegada és més necessari l’habilitat per les tecnologies de la informació, i volem des de una vesant més emocional i propera ajudar a aconseguir les habilitats suficients per assolir la competència informàtica a persones de qualssevol edat i àmbit social que vulgui aprendre-ho. De moment està sent tot un èxit aquest curs, perquè abans de començar a tocar un ordinador, ningú s’espera que parlem de les pors, la inseguretat, etc... Per experiència personal em vist com molts treballadors que per la crisi han sigut acomiadats, i que es troben després de molts anys d’experiència laboral abocats al fracàs estudiant formació ocupacional que no té res a veure amb la seva experiència professional. O joves que no troben una sortida professional per allò que varen estudiar, i que seguint les pautes més tradicionals o condicionants de pares i professors no troben el seu lloc en el món laboral. Per tant la nostra finalitat és que des de una vesant més emocional intentar ampliar la visió i les eines per la recerca de feina amb un projecte vital i professional que ajudi a millorar el seu estat personal i professional.

La formació en Desenvolupament personal vol donar eines per posar nom a les nostres emocions i ajudar a millorar l’autoconcepte d’un mateix millorant així l’estat propi i per tant l’estat més proper, ja sigui familiar o professional. Sempre des de una vesant molt propera i continuada on es millori l’ètica de l’individu.

Les formacions que és realitzen són desenvolupades per personal amb la titulació adient. Actualment les formacions són desenvolupades pel President de la entitat, Diplomat en Ciències Empresarials per la UOC, Màster del professorat, especialitat Formació i Orientació Laboral per la Universitat de Lleida (www.gencat.cat) i Màster en Desenvolupament Personal i Lideratge per la Universitat de Barcelona i pel secretari de la entitat Grau en Educació Social per la UNED.

En el futur la intenció és ampliar la formació o coneixement a facilitar en l’associació amb professionals independents que ens ajudin en el àmbit del dret, àmbit del consum, àmbit de l’alimentació, etc.


En queda exclòs tot ànim de lucre.